Hindistan mətbəxini haqlı olaraq dünyanın ən sağlam və faydalı mətbəxlərindən biri hesab edirlər. Bu mətbəxin bütün yeməklər parlaq və dolğun dadı ilə seçilir, onlar müxtəlif ədviyyələrlə boldurlar - koriandr, zirə, qurudulmuş qırmızı çili bibəri, hil, darçın, mixək, qaram masala, cirə və razyana, zəfəran və fındıqlarla örtülüb. Hindistan mətbəxinin yeməklərinin hazırlanması üçün 25-dən çox müxtəlif ədviyyə növləri istifadə olunur və onların hər biri müalicəvi xüsusiyyətlərə sahibdir.
Harbour çoxlu sayda ədviyyələrlə həm ət, həm də tərəvəz yeməklərinin seçimi ilə sevindirəcək. Burada roqan-coş (karri qoyun əti), biriyani (düyü ilə qurudulmuş qoyun və toyuq əti), kabab və tanduri (otlarla turşuya qoyulmuş qızardılmış ət və toyuq), mutter paneyer (noxud və kəsmiklə karri), tika toyuğu və Şimali Hindistan mətbəxinin bir çox başqa firma yeməkləri təqdim olunacaq Əlbəttə ki, ən dadlı kxir deserti (kişmiş, hil və darçınlı yumşaq düyü pudinqi) və təravətləndirən lassi (yoqurt əsasında içki) olmadan yedikləriniz natamam olardı. "Şimali Hindistanın dadı" sizi Harbour-da gözləyir!
Mənbə: http://www.buro247.az